top of page

Dodatki za BBQ in hladno dimljenje

ProQ Chimney Elite

NOVI Elite Series Stainless Steel Chimney Starter je najlažji način za hitro in enakomerno vžiganje oglja ali briketov.  Izdelan iz nerjavečega jekla in z ročaji iz odporne ojačane plastike je primeren za optimalno in varno uporabo. Chimney Elite je prilagojen za uporabo z rešetko za peko steakov Afterburner Grill.

ProQ Afterburner Grill

ProQ "Afterburner grill" je rešetka izdelana iz 3mm debelega nerjavečega jekla. Uporabna je v kombinacijei s ProQ Chimneye Elite, pa tudi z večino ostalih kaminov za prižiganje. Na ta način dosežemo zelo visoke temperature za peko steakov in drugih kosov, ki zahtevajo "searing",

ProQ Chicken Rack

ProQ "Chicken Rack" Elite je stojalo za peko celega piščanca ali druge perutnine. V smokerju na ta način prihranimo prostor, saj piščanec stoji lepo pokonci. 

ProQ Rib Rack

ProQ "Rib Rack" Elite je stojalo za peko do 6 kosov reber ali drugih enakomerno velikih kosov mesa. Ob strani ima še nabodne špice za koruzne storže ali zelenjavo. Obrnjeno lahko služi tudi kot stojalo za peko pečenke v kosu. S tem stojalom je smoker polno izkoriščen za peko reber.

ProQ Smoker box

ProQ Smoker box je škatla iz nerjavečega jekla za enakomernejše dimljenje z lesnimi sekanci. Izdelana iz nerjavečega jekla bo dolgo zdržala v stiku z prižganim ogljem, sekanci pa se bodo enakomerno vžigali in dimili dlje.

ProQ Stacker

ProQ Stacker je dodatni člen z rešetko, ki poveča prostornino in višino smokerja za. Z dodanim členom lažje obesite večje kose na kavlje pod pokrov, smoker pa ob tem ostane stabilen.

ProQ BBQ rokavica

ProQ BBQ rokavica je kvalitetna gumirana rokavica za prijemanje segretih delov žara in pripomočkov. Rokavica je kljub zelo dobri zaščiti proti ognju še vedno zelo udobna in omogoča normalno in natančno prijemanje. Gumiran vzorec preprečuje zdrs.

ProQ Smoker cover

ProQ zaščitna prevleka zaščiti vaš smoker pred vremenskimi vplivi. Zdaj iz novega materiala. Vedno pokrivajte hladen smoker!

Za informacije o naročilu ProQ Elite dodatkov za smokerje nas kontaktirajte na: info@proqsmokers.si ali po telefonu 00386 41 267-207

bottom of page