top of page

Pro Q Elite smokerji 3 v 1

ProQ Elite 3 v 1 smokerji 

V ProQ Smokers Slovenija verjamemo v dobavo najbolj inovativnih izdelkov in najboljšo podporo kupcu na trgu. Če ste predani pripravi hrane na prostem, z vami z veseljem delimo svoje poglobljeno znanje o BBQ opremi in tehnikah priprave hrane. Produkti, ki jih oblikujemo ali poiščemo in predlagamo za vas niso le inovativni, ampak tudi preprosti za uporabo, kar naredi vašo BBQ izkušnjo nepozabno. Ob tem pa  vi, vaša družina in prijatelji lahko uživate v okusni in odlično pripravljeni hrani z rešetk. 

Revolucija

Pred vami je edini žar, ki ga boste odslej še potrebovali. Brez dvoma najboje oblikovno zasnovan žar in smoker za domačo in tudi tekmovalno uporabo. Predstavlja revolucijo pečice, žara in smokerja. Zelo preprost za uporabo in opremljen z inovativnimi rešitvami, vam omogoča uporabo brez skrbi in uživanje v odlično pripravljenih jedeh nezgrešljivega okusa iz dima in ognja.  Ljubitelji vse hrane pripravljene na oglju se s ProQ Elite smokerji lahko lotite priprave steaka, dimite najboljša rebrca po low&slow metodi ali pripravite praznično pečenko in purana, ki bo še boljši kot iz domače pečice.

Koncept 3 v 1

Modularnost 

Vrhunska uporabnost je bistvena lastnost ProQ Elite smokerjev. Modularna zasnova omogoča hitro prilagoditev od direknega žara z večimi nivoji, do low&slow bullet smokerja. Po potrebi pa se mu kapaciteta z dodatnimi segmenti še za enkrat poveča. Brez vodne posode ga lahko uporabljate na treh višinah in tako spečete tudi večje kose  brez težav.

Za informacije o naročilu ProQ Elite smokerjev nas kontaktirajte na: info@proqsmokers.si ali po telefonu 00386 31/661-793.

bottom of page