top of page

ProQ Gravity Feed Cabinet smokerji za BBQ

ProQ Gravity Feed Cabinet smokerji 

Gravity Feed smokerji ProQ so bili razviti z namenom, da bi profesionalnim uporabnikom v gostinstvu in cateringu zagotovili vedno znova zanesljivo uporabo, brez nepredvidenih težav. Še posebno v pripravi BBQ jedi, ki traja dolgo, sta zanesljivost in ponovljivost ključnega pomena, zaradi česar se nekdo odloči za naš profesionalni smoker.  Zelo preprosta, a zanesljiva uporaba je ob zelo ekonomični porabi goriva vedno znova dejavnik, ki prevlada,

Gravity Feed smokerji so bili posebno zasnovani za uporabo pravega oglja namesto plina in elektrike. Z enim samim polnjenjem delujejo do 28 ur brez nihanja v temperaturi, uporaba oglja in lesa za gorivo, pa vam zagotavljata pristen in edinstven BBQ okus. Debela izolacija komore in velik kontrolni ventil za zrak omogočata "nastavi in pozabi" delovanje. Osebje lahko poskrbi za druge naloge, medtem ko se BBQ v Gravity Feed smokerju nemoteno pripravlja. 

Za informacije o naročilu ProQ Gravity Feed smokerjev nas kontaktirajte na: info@proqsmokers.si ali po telefonu 00386 31/661-793.

bottom of page