top of page

Specialisti za BBQ in hladno dimljenje

ProQ Smoker je sinonim za dober BBQ. Pika. Naša strast do priprave hrane na prostem z ognjem in dimom nas žene, da neprestano iščemo rešitve, izboljšujemo svoje izdelke in povečujemo njihovo uporabnost. Brez nikakršnega dvoma so ProQ BBQ smokerji med najboljšimi na svetu in imajo največjo možnost uporabe od vseh. Obseg naših modelov bo zadovoljil vse. Od domačega mojstra žara in na drugi strani profesionalnih uporabnikov v gostinstvu in cateringu, do tekmovalnih ekip in največjih ljubiteljev oglja, ognja in dima. 

Ponosni smo, da lahko ponudimo najboljši servis za kupca in kvalitetne izdelke. Ni važno ali gre za novo domačo ali pa za novo pridobitev v delovnem okolju, vedno se potrudimo, da izpolnimo vaša pričakovanja do izdelka in najboljših dimljenih stvaritev, ki jih boste ustvarili!

Z izbiro ProQ BBQ smokerja si boste zagotovili zanesljivo in brezskrbno ustvarjanje v pripravi hrane na prostem, ter najbolj pristne BBQ okuse.

Če imate vprašanje o ali bi radi naročili katerega od naših izdelkov, nas lahko kontaktirate na info@proqsmokers.si ali po telefonu 00386 41 267-207.

bottom of page