top of page

v

ProQ GFC 3000

ProQ Gravity Feed Cabinet profesionalni smokerji so izdelani za zahtevne uporabnike v gostinstvu in cateringu. Zagotavljajo visoko kvaliteto, ponovljiv in stabilen proces pečenja, ob tem pa ohranijo avtentičnost priprave s pravim ogljem in dimom aromatičnega lesa. ProQ GFC 3000 je srednji GFC model. Ti smokerji so bili zasnovani tako, da omogočajo pripravo pravega low&slow BBQ-ja po tradicionalni metodi. Delujejo do 28 ur z enim polnjenjem na željeni temperaturi in zagotavljajo pravi okus z uporabo oglja in lesa za dim. Odlična izolacija in kontrola pretoka zraka s krogličnim ventilom zagotavljata delovanje "nastavi in pozabi", tako da lahko izkušen pitmaster smokerju zaupa in medtem izvaja druge naloge.

Pravi BBQ postopek

Zakaj torej ne elektrika ali plin namesto oglja? Velika večina gostincev ju uporablja, a ko poizkusite hrano nekaj preprosto manjka. Ni lepe barve dimnega prstana, ni prave skorje in meso ima zelo malo okusa po dimu. Pravo oglje in kosi lesa so edino zagotovilo za avtentičen BBQ okus. Z natančno kontrolo temperature in ponovljivostjo ob uporabi Gravity Feeds serije smokerjev, lahko zagotovite boljši okus in vsakič znova ponovljiv proces. Zato Vas vprašamo: "Zakaj torej ne bi šli raje na oglje?"

Majhna poraba

Kapaciteta zalogovnika za oglje znaša 14 kg, kar bo zadostovalo za samostojno delovanje preko noči. 5cm debela izolacija in kroglični ventil poskrbita za nemoteno delovanje. Najmanjši GFC smoker z enim polnjenjem oglja deluje 28 ur pri temperaturi 225 °F/110°C.

Preprosto vzdrzevanje

Vse komponente v notranjosti dimne komore in shrambe za oglje so odstranljive (vključno s toplotno loputo, rešetko za oglje, ter posodo za les in pepel). GFC smokerji so zato eni najlažjih za vzdrževanje na trgu. Vodna posoda in posoda za zbiranje maščobe pa sta standardnih gastro dimenzij in lahko zamenljivi.

Profesionalna kakovost

GFC smokerji so izdelani v EU z upoštevanjem najvišjih standardov kakovosti. Zapirala na vratih skrbijo za popolno zaporo izolirane komore tudi, ko tesnilo sčasoma izgublja svojo funkcijo. Tako je uporabno še dolgo preden je potrebna menjava, ki je preprosta. Močna kolesa z veliko nosilnostjo omogočajo premikanje po potrebi. Vsak GFC smoker ima 9 mest za rešetko, 5 rešetk je vključeni, tako, da lahko prilagajamo prostornino smokerja po potrebi. 

Specifikacije

Dimenzije: (DxŠxV): 1560 x 1770 x 1800mm
Dimenzija rešetke: 625 x 480mm (3m2)
Rešetke vključene: 5
Rešetke možne: 9
Največja površina rešetk: 2.7m2
Prostornina komore: 336L
Teža: 360kg

Za informacije o naročilu ProQ GFC smokerjev nas kontaktirajte na: info@proqsmokers.si ali po telefonu 00386 31/661-793.

bottom of page